12/04/2010

Jobb

Och jag vet, jag har varit så grymt dålig på att uppdatera här den senaste tiden och förlåt för det.
Men jag kan bara skylla det på en sak, om jag ska skylla det på nått annat än min lathet är att jag jobbar grymt mkt.. Räknade mina timmar jag jobbat denna vecka, och det blir nästan 50 timmar, på en vecka. en ledig dag på 10 dagar.. Men vad gör man inte. Ska jag erkänna en sak så är det sjukt kul att jobba just nu, dels för att jag får pröva på nått nytt i Leksand där jag är nu och dels för att jag kommit in mig så på Stadium och blivit en del av alla där känns det som. jag kan nått själv, eller det mesta själv.

Men angående jobbet här uppe i Leksand. Visst jag är bara diskare, men det är kul! Det är ett helt annat tempo ett helt annat slit på något sätt än vad jag är van vid. Men det är kul! Dels för att jag älskar nya saker och få prova på och bli duktig på nått. Jag får grymt mkt beröm och det gör det ännu roligare! Och jag har faktiskt inte lyckats slå sönder sådär jätte mkt saker än heller. haha.

Det ända som är tråkigt med att vara här uppe är väl att jag saknar mina vänner och min pojkvän. Men dom finns ju kvar när jag kommer hem och då ska jag ta igen alla tid jag missat med dom, för då kommer jag också ha mindre jobb framför mig.

Plus att jag fick ett glädjande besked från Stadium i veckan.. Men det kan vi ta längre fram i framtiden och berätta vad det innebär, för ibland ändrar dom sig fort där.. men men.

Ett helt inlägg om jobb? haha. Kan ju undra vad det har blivit för fel på mig egentligen... Men det är kul och jag gillar det.

2 veckor och 6 dagar kvar, sen är det julafton!
kan man längta mer eller?

nej nu ska jag sluta skriva och förbereda mig för jobb som idag är 16.00-01.00..
Kommer väl i säng lagom till två, tre tiden i natt. men det gillar vi..

Cya

1 kommentar:

Liselotte sa...

Ja hon blev såååå söt så man nästan vill äta upp henne =)

Saknar dig!