11/14/2008

freeedag

På morgonen idag ahde vi nationellt prov i engelska, vi skulle skriva om två filmen, en bra och en dålig, och det kändes som att det gick ganska bra iaf, bara att hoppas på att det gick så bra som det kändes också sne när vi får reda på det (: Och man hoppas ju att det inte tar lika lång tid som det brukar göra när lärarna ska rätta saker och ting ..

Nu har vi haft administartion och det är bra tråkigt, men läraren är ju guld (: så det är ju tur det iaf .. Kan ju undra hur många det är som gör speciellt mkt på dom här lektionerna.. Slappt .

Sen äre idrott och och trafikkunskap , där vi ska få reda på provet för det är ju sista lektionen, hoppas på att man får godkänt.. Får väl dra ner sanna till tavlan nere i trappan sen och kolla vilka man hamnade med nu i nästa period på inviduellt val.. Men tror det va make up grejs (:

Ikväll blire pizza med mina flickor. Mys pys (:
Sen hoppas jag på att dom tar med sig nån bra film så vi har nått att sysselsätta oss med när vi har ätit oss tjocka (: Alex, Sofie, Johanna, Andréa & kanske Josse , om vi har tur (:

LUNCH NU (:

Inga kommentarer: